Arrangementen

Een kinderfeestje, opa of oma jarig, een familiedag? Dat moet gevierd worden en dat kan ook allemaal bij ´t Hoogstraatje. Er zijn kinderfeestjes, een broodjes- of pannenkoeken lunch, een borrelfeestje met lekkere hapjes, eventueel een boottochtje over de Waal in combinatie met een pannenkoek dineetje of een bezoek aan een museum in de buurt gecombineerd met pannenkoeken eten. Er is van alles mogelijk. De kids vermaken zich in de speelkelder of doen mee aan de tekenwedstrijd terwijl jullie heerlijk kunnen genieten van een hapje en een drankje. . 

hoogstraatje_37

Groepen

Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij lunch en/of diner menu’s samengesteld. De menu’s zijn met pannenkoeken en met broodjes.

Bij de pannenkoeken menu’s zijn er verschillende opties. Een beperkte keuze en een wat ruimere keuze. Elke keuze is uit te breiden met soep vooraf of een toetje na. Mocht je andere wensen hebben dan bespreken wij het graag.

Het broodjes menu is ook met soep en toetje uit te breiden. Eventueel ook qua beleg of type broodjes naar je eigen smaak en wensen aan te passen. Ook dit bespreken wij graag met je.  

Wij hebben voor groepen studenten en scholieren een klein menu samengesteld. Deze menu’s zijn bedoeld voor scholen of introductie die met grote groepen, 30 personen en meer, willen komen eten en waarbij wij rekening hebben gehouden met een strak budget. Wil je meer weten, dan kun je contact met ons opnemen. 

Ps. Binnenkort verschijnen op deze pagina de nieuwe arrangementen.