Kinderfeestjes

Wij vinden het super leuk als jij jouw kinderfeestje bij ons komt vieren. Je kunt verschillende dingen doen. Bij het Koekenbakkersfeestje en de Girls High Tea blijf je gezellig bij ´t Hoogstraatje en de andere feestjes zijn in combinatie met een activiteit in Nijmegen. Vanaf ’t Hoogstraatje is het maar een klein stukje lopen om bij de activiteit te komen. Als je terug komt staat jouw feesttafel al klaar!! Je krijgt zoveel ranja als je wilt, een pannenkoek met een verrassing en er is ook genoeg tijd om cadeautjes uit te pakken en lekker te spelen in onze speelkelder. Kun je niet kiezen welk feestje je wilt dan kun je natuurlijk ook feestjes combineren. Welk feestje je ook kiest, de jarige job krijgt natuurlijk een cadeautje!!

kinderfeestje_koekenbakker_kader

Een ontdekkingsreis naar de schat
Ga je mee op ontdekkingsreis door de tijd in Museum Het Valkhof? Bij de balie van het museum krijg je een eigen routebeschrijving waarmee je jouw reis door het museum kunt maken en op zoek gaat naar de schat. Je ontdekt van alles over de prehistorie en de Romeinen, reist door naar de collecties oude kunst en zwerft rond in zalen vol met moderne kunst. Een feestje voor de echte ontdekkingsreiziger!

Dit feestje kan op dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Het is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Kosten € 10,95

Laserquest
Heb jij zin in een beetje actie? Dan is dit echt iets voor jou. Tijdens dit feestje ga je een spel LaserQuest en een spel lasersquash spelen met jouw vriendjes of vriendinnetjes. Lasersquash speel je met 2 kinderen tegelijk en de kunst is de laser stralen zo snel mogelijk te raken. Bij het spel LaserQuest krijg je allemaal een speciaal pak en een laser gun. De groep wordt verdeeld in 2 teams die tegen elkaar gaan strijden in de LaserQuest arena.

Dit feestje kan op dinsdag t/m zaterdag van 14.00 tot 17.00u en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Het is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Kosten € 17,90

Koekenbakker 1ste klas
Heb je altijd al zelf pannenkoeken willen bakken en altijd al willen weten hoe wij dat nou doen? Dan is dit je kans. Een echt feestje voor de toekomstige kok. Je krijgt persoonlijke uitleg van onze kok. Op tafel staan de pannen, het beslag en de ingrediënten al voor jullie klaar. Doe je best want je maakt kans op een echt “bakdiploma”. Een echt smulfeestje! Als extra optie kun je ook nog je eigen schort kleuren en versieren. Natuurlijk gaat je schort dan mee naar huis.

Dit feestje kan op iedere dag van de week van 12.00 tot 17.00 uur en duurt ongeveer 2-2 ½ uur. Met schort versieren duurt het ± een half tot één uur extra. Het is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Kosten € 14,95. Inclusief schort € 17,45

Girls High Tea
Voor een echte meiden verjaardag. Jullie kunnen bij ons de mooiste sieraden maken, bijvoorbeeld een ketting ter herinnering aan dit feestje of een vriendschapsarmband. Of je maakt je eigen tasje met glitter juwelen en prachtige versieringen die je zelf bedenkt. Er is make-up om je lekker op te tutten voordat de pannenkoeken-high tea begint. De high tea bestaat uit heerlijke kleine verschillende pannenkoekjes en we schenken een kopje ranja of thee. Een gezellig feestje voor echte dames.

Dit feestje kan op iedere dag van de week van 12.00 tot 17.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Het is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Kosten € 15.95

Videofeestje
Zin om een echte videoclip op te nemen? Jij kiest zelf jouw favoriete nummer en de locatie uit. We gaan oefenen en trekken kleding aan in een door jou gekozen stijl en dan beginnen de opnames. Deze zijn een combinatie van playbacken en dansen, stukjes uit de gekozen clip naspelen of we verzinnen zelf leuke shots. Van al dat dansen en zingen krijg je honger dus op naar ´t Hoogstraatje en lekker pannenkoeken eten. Alle kinderen krijgen de videoclip enkele dagen na het feestje toegestuurd. Een videofeestje is geschikt voor basisschoolleerlingen, maar ook voor leerlingen uit de eerste en tweede klas van de middelbare school. Voor iedere leeftijd is een passend programma. Hoe het werkt kun je hier bekijken.

Dit feestje kan op woensdag, vrijdag en zaterdag (in overleg ook andere dagen) en duurt 1½ tot 2 uur voor de video en ±1 uur voor het pannenkoeken eten excl. eventuele reistijd.

Kosten: voor de videoclip € 180,- (plus eventuele reiskosten als het buiten Nijmegen is) en voor het pannenkoeken eten € 7,95.

Bekijk hier een voorbeeld hoe zo’n feestje er uit kan zien. Hoe jij jouw video filmpje wilt kun je samen met Marijn (diegene die het filmpje maakt) afspreken.

Mad Science                                                                                                                      

De professoren van Mad Science zijn gek op pannenkoeken en al helemaal die van ’t Hoogstraatje. Daarom kun je bij ‘t Hoogstraatje in combinatie met Mad Science een te gek feestje beleven. Kijk even op de site van Mad Science naar de opties voor kinderfeestjes. Alle opties zijn bij ’t Hoogstraatje mogelijk met uitzondering van de raket lancering. De kosten van de Mad Science arrangementen beginnen vanaf € 130,- excl. Reiskosten. www.nederland.madscience.org/kinderfeest Het gedeelte van Mad Science is te boeken op www.nederland.madscience.org/kinderfeest. Het pannenkoeken eten bij ’t Hoogstraatje.

Je gaat eerst samen met je vriendjes, vriendinnetjes en de professor natuurlijk leuke dingen doen zoals kneedgum maken, Ooey Gooey slijm, een magische kralenketting of sleutelhanger en nog veel meer. Als je klaar bent met alle proefjes gaan jullie lekker pannenkoeken eten. We bakken voor iedereen een kinderpannenkoek, je kunt ranja drinken zoveel als je wilt en iedereen krijgt nog een verrassing. De jarige job krijgt ook nog een cadeautje natuurlijk.
Kijk op www.nederland.madscience.org/kinderfeest welk optie je leuk vindt van Mad Science. Het pannenkoeken eten bij ’t Hoogstraatje kost € 7.95 p/p. 

Dit feestje kan elke dag vanaf 14.00u, op woensdag vanaf 15.00u. Maximaal kunnen er 15 kids mee doen. 

Pannenkoeken eten
Ga je iets leuks ergens anders doen en wil je alleen bij ons pannenkoeken eten kan dat natuurlijk ook. Dan staat de feesttafel voor jullie klaar en kan iedereen meteen genieten van een pannenkoek met verrassing en een heerlijk glaasje ranja. Jij, als jarige, krijgt natuurlijk ook nog een cadeautje.

Kosten € 7,95

Taart erbij?
Wil je voordat je wat leuks gaat doen eerst wat drinken, taart eten, de jarige toe zingen en natuurlijk de cadeautjes geven? Dat kan ook. Als je bij ons komt staat er limonade en een prachtige taart met kaarsjes klaar. Wel even van te voren zeggen hoe oud je wordt en … allemaal uitblazen hè. Dan mag je zelf de taart snijden en opeten natuurlijk!

Kosten € 2,50

Ouders mogen natuurlijk gewoon mee doen. De entree voor de activiteit en wat u bij ons nuttigt wordt apart berekend.

Onze kinderfeestje met een activiteit zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wij hebben alle feestje zodanig uitgedacht dat het voor iedereen een zo aangenaam en veilig mogelijk feestje wordt. Toch kan er altijd wat gebeuren. Wij doen ons uiterste best dit te voorkomen en gaan hierbij ook uit van de eigen verantwoordelijkheid van u als ouder naar uw kind(eren).

Prijzen die hier vermeld worden zijn p/p en onder voor behoud van prijs wijzigingen.