Arrangementen

Een kinderfeestje, opa of oma jarig, een familiedag? Dat moet gevierd worden en dat kan ook allemaal bij ´t Hoogstraatje. Er zijn kinderfeestjes, een broodjes- of pannenkoeken lunch, een borrelfeestje met lekkere hapjes, eventueel een boottochtje over de Waal in combinatie met een pannenkoek dineetje of een bezoek aan een museum in de buurt gecombineerd met pannenkoeken eten. Er is van alles mogelijk. De kids vermaken zich in de speelkelder of doen mee aan de tekenwedstrijd terwijl jullie heerlijk kunnen genieten van een hapje en een drankje. 

hoogstraatje_37

Groepen
Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij koffie arrangementjes en lunch of diner menu’s samengesteld. 

Bij de pannenkoeken menu’s zijn er 2 opties. Een beperkte keuze en een wat ruimere keuze. Elke keuze is uit te breiden met soep vooraf of een toetje na. Mocht je andere wensen hebben dan bespreken wij het graag. 

Het lunch en koffie menu zijn eigenlijk 2 verschillende menu’s maar zijn ook te combineren natuurlijk. Een dagje uit kan beginnen met een koffie arrangement en de lunch kan daarop volgen. Liever iets anders qua beleg, type broodjes of gebak dan bespreken we dat graag met je.

Wij hebben voor grote groepen studenten en scholieren een klein menu samengesteld, bedoeld voor groepen van 30 personen en meer, die bij ons willen komen eten en waarbij rekening gehouden is met een strak budget.

Wil je meer weten, dan kun je contact met ons opnemen.