Activiteiten met de kids

Natuurlijk hebben jullie zin om in de herfstvakantie leuke dingen te gaan doen. Omdat wij nu helaas niet open mogen hebben we met een aantal partners leuke activiteiten bedacht. Misschien is het ook nog gezellig om na deze activiteiten pannenkoeken af te halen 😉

Wat dacht je van een bezoek aan de Bastei, hét nieuwe museum voor natuur en historie. De Bastei vertelt het verhaal van de rivier. Hier, aan de Waal en in de oudste stad van Nederland, raak je het verleden aan, ontdek je de flora en fauna van het Gelderse rivierengebied en ga je ook zelf aan de slag.
Je krijgt van ons een voucher mee om het museum te bezoeken. Dit moet je i.v.m. het museumbezoek wel van te voren reserveren. Entree kosten van de Bastei zijn € 8,- p/p en € 5,- p/kind. € 21,- voor een gezinskaart (max. 2 volwassenen en 3 kinderen). Wat je bij ’t Hoogstraatje besteed is naar eigen wens.

Een dagje virtual reality? Dan moet je dit echt eens proberen, Enjoy VR. Zet de VR bril op en je bent op safari in Afrika. Of je gaat de ruimte in. Of je bent ineens in de onderwater wereld. Wat jij ook kiest, het wordt een ongelooflijk mooie ervaring die je niet mag missen. Je kunt bij enjoy VR de activiteiten boeken en bij ons telefonisch 024 3604 659 of 06 30 945 200 pannenkoeken bestellen om af te halen.  
Een fantastische dag met als afsluiting lekker pannenkoeken eten.

LaserQuest

Heb jij zin in een beetje actie? Dan is een potje LaserQuest echt iets voor jou. Je kunt verschillende spellen spelen. kijk maar eens op de site van LaserQuest Nijmegen en kies uit wat je leuk vindt. Je moet wel even reserveren. Na zo’n potje LaserQuest is de honger groot dus op naar ‘t Hoogstraatje om een lekkere pannenkoek af te halen. Bestellen kan via 024 3604 659 of 06 30 945 200.

Ken jij al ‘de Walk of the Town’?

De groene Walk of the Town-lijn is bedoeld voor mensen die zonder routeboekje door de stad willen wandelen. Deze wandellijn vormt een belevingsroute door de stad langs culturele hotspots, historische en iconische bouwwerken met bijzondere uitzichten en kunstwerken. Langs de lijn staan informatieborden en er komen 10 kunstwerken die de geschiedenis van Nijmegen door de eeuwen heen vertellen. Het is een aanvulling op websites, apps en boekjes die al bestaan. De route laat de mooie plekjes zien, maar soms ook de wat rauwere historie en kantjes van de binnenstad.

Daar krijg je honger van en ‘pannenkoeken meenemen is een feestje voor thuis’. Bel ons voor je bestelling, 024 3604 659 of 06 30 945 200