Activiteiten met de kids

Nu we i.v.m. de Lock down niet zo veel kunnen doen hebben we voor jullie wat leuke dingen bedacht om thuis te doen of wanneer je in de stad bent. Ben je benieuwd? Kijk maar eens hier.

Pasen in het Park!

Op zaterdag 3 en zondag 4 april heeft starters4communities een leuke paas speurtocht georganiseerd in het Valkhofpark. Een gezellige wandeling door het park met leuke opdrachten en een kleur- en fotowedstrijd. En ben je klaar met speuren kun je bij ons een lekker pannenkoekje afhalen. Doe je mee? Hier kun je je aanmelden.

Er op uit!

Volg gewoon de groene lijn en laat je verassen. De Walk of the Town neemt je mee op reis langs bijzondere plekjes in het centrum van Nijmegen.

Als je bij ’t Hoogstraatje langs komt kun je iets leuks doen. Je kunt natuurlijk wat drinken en misschien mag er ook wel wat lekkers bij maar dat is nog niet alles. Op het terras hebben we een harstikke leuk hinkel pad gemaakt. Hinkel maar mee. Aan het einde van het hinkel pad kom je uit in het speelhuisje en daar wacht een leuke verassing op jou.

Daar krijg je honger van en ‘pannenkoeken meenemen is een feestje voor thuis’. Bel ons voor je bestelling, 024 3604 659 of 06 30 945 200