Zomer activiteiten met de kids

Natuurlijk hebben wij heel wat te bieden voor onze kleinere gasten. Omdat wij deze zomer met z’n allen meer in eigen land blijven hebben we wat leuke activiteiten bedacht.

Wat dacht je van een bezoek aan de Bastei, hét nieuwe museum voor natuur en historie. De Bastei vertelt het verhaal van de rivier. Hier, aan de Waal en in de oudste stad van Nederland, raak je het verleden aan, ontdek je de flora en fauna van het Gelderse rivierengebied en ga je ook zelf aan de slag.
Je krijgt van ons een voucher mee om het museum te bezoeken. Je kunt er voor kiezen om voor het museum bij ons te lunchen of na jullie bezoek pannenkoeken te gaan eten. Dit arrangement moet je i.v.m. het museumbezoek wel van te voren reserveren.
Entree kosten van de Bastei zijn € 8,- p/p en € 5,- p/kind. € 21,- voor een gezinskaart (max. 2 volwassenen en 3 kinderen). Wat je bij ’t Hoogstraatje besteed is naar eigen wens.

Een dagje virtual reality? Dan moet je dit echt eens proberen, Enjoy VR. Zet de VR bril op en je bent op safari in Afrika. Of je gaat de ruimte in. Of je bent ineens in de onderwater wereld. Wat jij ook kiest, het wordt een ongelooflijk mooie ervaring die je niet mag missen. Je kunt bij enjoy VR de activiteiten boeken en daarna bij ons een tafeltje reserveren
Als jouw avontuur er op zit staat bij ’t Hoogstraatje een tafeltje voor je klaar. Een fantastische dag met als afsluiting lekker pannenkoeken eten.

LaserQuest

Heb jij zin in een beetje actie? Dan is een potje LaserQuest echt iets voor jou. Je kunt verschillende spellen spelen. kijk maar eens op de site van LaserQuest Nijmegen en kies uit wat je leuk vindt. Je moet wel even reserveren. Na zo’n potje LaserQuest is de honger groot dus op naar ‘t Hoogstraatje voor een lekkere pannenkoek.