Activiteiten met de kids

Nu we i.v.m. de Lock down niet zo veel kunnen doen hebben we voor jullie wat leuke dingen bedacht om thuis te doen of wanneer je in de stad bent. Ben je benieuwd? Kijk maar eens hier.

Knutseltasjes.

Hou jij van knutselen? Dan is dit echt iets voor jou. Je kunt het knutseltasje kopen voor € 3.00 p/stuk.

Wat zit er dan in? Een hele lieve sok sneeuwpop. Makkelijk om te maken en een belangrijk voordeel; ze smelten niet! Alles wat je nodig hebt om zo’n schattige sneeuwpop te maken zitten in het tasje dus je kunt gelijk aan de slag.

Word jij “junior pannenkoeken chef”?
Misschien kun jij papa, mama, opa of oma verassen met jouw eigen gebakken pannenkoeken. Wij hebben tasjes gemaakt waar alles in zit wat je nodig hebt. Je kunt ze afhalen voor € 3.00 p/stuk. Er zit ook een beschrijving bij waarop staat wat je moet doen. Als je gaat bakken zorg dan wel dat papa of mama even meekijkt.


Er op uit!

Volg gewoon de groene lijn en laat je verassen. De Walk of the Town neemt je mee op reis langs bijzondere plekjes in het centrum van Nijmegen.

Als je bij ’t Hoogstraatje langs komt kun je iets leuks doen. Je kunt natuurlijk wat drinken en misschien mag er ook wel wat lekkers bij maar dat is nog niet alles. Op het terras hebben we een harstikke leuk hinkel pad gemaakt. Hinkel maar mee. Aan het einde van het hinkel pad kom je uit in het speelhuisje en daar wacht een leuke verassing op jou.

Daar krijg je honger van en ‘pannenkoeken meenemen is een feestje voor thuis’. Bel ons voor je bestelling, 024 3604 659 of 06 30 945 200