Voor de kids

Er zijn bij ons in de buurt leuke activiteiten om te doen met kids.  

Wat dacht je van een bezoek aan de Bastei, hét nieuwe museum voor natuur en historie. De Bastei vertelt het verhaal van de rivier. Hier, aan de Waal en in de oudste stad van Nederland, raak je het verleden aan, ontdek je de flora en fauna van het Gelderse rivierengebied en ga je ook zelf aan de slag.
Je krijgt van ons een voucher mee om het museum te bezoeken. Je kunt er voor kiezen om voor het museum bij ons te lunchen of na jullie bezoek pannenkoeken te gaan eten. Dit arrangement moet je i.v.m. het museumbezoek wel van te voren reserveren.
Entree kosten van de Bastei zijn € 8,- p/p en € 5,- p/kind. € 21,- voor een gezinskaart (max. 2 volwassenen en 3 kinderen). Wat je bij ’t Hoogstraatje besteed is naar eigen wens.

 

De kids kunnen in ons restaurant naar hartenlust kleuren. Niet alleen omdat het leuk is maar ook omdat ze er iets mee kunnen winnen. Lever je tekening bij ons in. Aan het einde van de maand kiezen wij de mooiste uit. Je krijgt bericht thuis of jouw tekening gewonnen heeft.

 

Hebben de kids de pannenkoek op en zin om te spelen? In onze speelkelder kun je je helemaal uitleven en maak kennis met de Foppertjes. Zij zijn kleine wezentjes die in de suikermijnen onder Nijmegen werken. Zij maken daarvan de lekkerste poedersuiker en die gebruiken wij op onze pannenkoeken.

Ook organiseert ‘t Hoogstraatje kinderfeestjes voor de kids. Leuk, spannend en… lekker!