Kinderfeestjes

Dat jij jouw kinderfeestje wilt vieren bij ’t Hoogstraatje vinden wij hartstikke leuk!! Welke zou jij leuk vinden?

Bij het feestje met Mad Science en de Girls High Tea blijf je gezellig bij ´t Hoogstraatje. De andere feestjes zijn in combinatie met een activiteit in het centrum van Nijmegen. Vanaf ’t Hoogstraatje is het maar een klein stukje lopen om bij de activiteit te komen. Als je terug komt staat jouw feesttafel al klaar!! Je krijgt zoveel ranja als je wilt, een pannenkoek met een verrassing en er is ook genoeg tijd om cadeautjes uit te pakken en lekker te spelen in onze speelkelder. Kun je niet kiezen welk feestje je wilt dan kun je ook nog feestjes combineren. Welk feestje je ook kiest, de jarige job krijgt natuurlijk een cadeautje!!

Om een kinderfeestje te reserveren kunt je bellen 024 3604659 of mailen naar reserveer@hoogstraatje.nl.

 

LaserQuest

Heb jij zin in een beetje actie? Dan is dit echt iets voor jou. Tijdens dit feestje ga je een spel LaserQuest en een spel lasersquash spelen met jouw vriendjes of vriendinnetjes. Lasersquash speel je met 2 kinderen tegelijk en de kunst is de laser stralen zo snel mogelijk te raken. Bij het spel LaserQuest krijg je allemaal een speciaal pak en een laser gun. De groep wordt verdeeld in 2 teams die tegen elkaar gaan strijden in de LaserQuest arena.

Dit feestje kan op dinsdag t/m zaterdag van 14.00 tot 17.00u en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Het is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Kosten € 17,90

 

Girls High Tea

Een echte meiden verjaardag. Je gaat met jouw vriendinnen een tasje, etui of T-shirt stylen met glitters en juwelen. Als je nog tijd over hebt kun je nog een ketting of een armband maken. Ook is er make-up om je lekker op te tutten voordat de pannenkoeken-high tea begint. De high tea bestaat uit heerlijke kleine verschillende pannenkoekjes en we schenken er een kopje ranja of thee bij. Een gezellig feestje voor echte dames.

Dit feestje kan op iedere door de weekse dag van 12.00 tot 17.00 uur en duurt ongeveer 2½ uur. Het is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Kosten € 18.95

 

Mad Science

De professoren van Mad Science zijn gek op pannenkoeken en al helemaal die van ‘t Hoogstraatje. Daarom kun je bij ‘t Hoogstraatje in combinatie met Mad Science een te gek feestje beleven. Kijk even op de site van Mad Science naar de opties voor kinderfeestjes. Alle opties zijn bij ’t Hoogstraatje mogelijk met uitzondering van de raket lancering. De kosten van de Mad Science arrangementen beginnen vanaf € 130,- excl. Reiskosten. www.nederland.madscience.org/kinderfeest.

Het gedeelte van Mad Science is te boeken op www.nederland.madscience.org/kinderfeest. Het pannenkoeken eten bij ’t Hoogstraatje.

Je gaat eerst samen met je vriendjes, vriendinnetjes en de professor natuurlijk leuke dingen doen zoals kneedgum maken, Ooey Gooey slijm, een magische kralenketting of sleutelhanger en nog veel meer. Als je klaar bent met alle proefjes gaan jullie lekker pannenkoeken eten. We bakken voor iedereen een kinderpannenkoek, je kunt ranja drinken zoveel als je wilt en iedereen krijgt nog een verrassing. De jarige job krijgt ook nog een cadeautje natuurlijk.
Kijk op www.nederland.madscience.org/kinderfeest welk optie je leuk vindt van Mad Science. Het pannenkoeken eten bij ’t Hoogstraatje kost € 7.95. 

Dit feestje kan elke dag vanaf 14.00u, op woensdag vanaf 15.00u. Maximaal kunnen er 15 kids mee doen. 

 

Leuk en leerzaam voor grote en kleine onderzoekers, De Bastei!

De Bastei, het prachtige nieuwe museum aan de Waalkade vertelt het verhaal van de rivier. Duik het museum in en ga op reis door verleden, heden en toekomst. Hier, aan de Waal en in de oudste stand van Nederland raak je het verleden aan, ontdek je de flora en fauna van het Gelderse rivierengebied en ga je aan de slag in De Bastei Academie.
Daar krijg je honger van dus, pannenkoeken eten!! Vanaf de Bastei is het maar een klein stukje lopen naar ’t Hoogstraatje. De feesttafel staat voor jullie klaar met ranja en de pannenkoeken worden gauw gebakken.

Dit feestje kan dagelijks geboekt worden (met uitzondering van de sluitingsdagen van de Bastei) van 12.00 toto 17.00u. Het is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Kosten € 12,45

 

Pannenkoeken eten

Ga je ergens anders iets leuks doen en heb je ook zin in pannenkoeken kan dat natuurlijk ook. Dan staat er voor jou de feesttafel klaar en kan iedereen meteen genieten van een pannenkoek met verrassing en een heerlijk glaasje ranja. Jij, als jarige, krijgt natuurlijk ook nog een cadeautje.

Kosten € 7,95

Is een kinderpannenkoek te klein voor je of ben jij al te groot voor een kinderpannenkoek dan bakken wij een lekker grote pannenkoek voor jou. Extra kosten € 2,00

 

Taart erbij?

Voordat je iets leuks gaat doen voor je verjaardagsfeestje kun je ook bij ons eerst wat drinken, taart eten, de jarige toe zingen en natuurlijk de cadeautjes geven. Als je bij ons komt staat er limonade en een prachtige taart met kaarsjes klaar. Wel even van te voren zeggen hoe oud je wordt, dan zetten wij zoveel kaarsjes op de taart en mag jij ze allemaal uitblazen. Dan mag je zelf de taart snijden en opeten natuurlijk!  

Kosten € 2,50

 

Ouders mogen natuurlijk gewoon mee doen. De entree voor de activiteit en wat u bij ons nuttigt wordt apart berekend.

Onze kinderfeestje met een activiteit zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wij hebben alle feestje zodanig uitgedacht dat het voor iedereen een zo aangenaam en veilig mogelijk feestje wordt. Toch kan er altijd wat gebeuren. Wij doen ons uiterste best dit te voorkomen en gaan hierbij ook uit van de eigen verantwoordelijkheid van u als ouder naar uw kind(eren).

Prijzen die hier vermeld worden zijn p/p en onder voor behoud van prijs wijzigingen.